Διαδικτυακά μαθήματα: Γιατί να τα επιλέξω;

Η επέκταση της διαδικτυακής εκπαίδευσης σε παγκόσμια κλίμακα είναι ταχύτατη, σε όλες τις βαθμίδες: Από τη διδασκαλία ξένων γλωσσών σε παιδιά 6-12 ετών έως και τα Πανεπιστημιακά μαθήματα και τη Δια Βίου Μάθηση. Στη χώρα μας, σταδιακά αλλά σταθερά, η χρήση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης κερδίζει φανατικούς οπαδούς που εξοικονομούν χρόνο και χρήμα, επιλέγοντας το ΠΟΥ, ΠΟΤΕ και ΜΕ ΠΟΙΟΝ θα κάνουν το μάθημα που ταιριάζει στις ανάγκες τους. Χωρίς δεσμεύσεις στα δίδακτρα και στα ωράρια, από την ηρεμία του προσωπικού τους χώρου και με κατάλληλα εκπαιδευμένους και αξιολογημένους καθηγητές, οι διαδικτυακοί μαθητές μπαίνουν σε μια άλλη εκπαιδευτική διάσταση.

Εμείς, στο Teachers in time καινοτομούμε προσφέροντας 24/7/365 διαθέσιμες υπηρεσίες διαδικτυακών μαθημάτων. Ο νέος επισκέπτης της ιστοσελίδας μας αρκεί να δημιουργήσει έναν δωρεάν λογαριασμό χρήστη και, στη συνέχεια, αφού περιηγηθεί και επιλέξει τους καθηγητές που επιθυμεί, ζει την εμπειρία ενός ζωντανού διαδικτυακού μαθήματος, είτε την ίδια στιγμή είτε σε μελλοντικό χρόνο, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του καθηγητή. Οι πληρωμές γίνονται με όλες τις σύγχρονες, ηλεκτρονικές μεθόδους, άμεσα και με ασφάλεια.

Οι τεχνικές απαιτήσεις από πλευράς χρηστών είναι ελάχιστες: Μια αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο και ένας υπολογιστής που να διαθέτει ηχεία, μικρόφωνο και κάμερα. Προαιρετικά, μια ψηφιακή γραφίδα επιτρέπει στον μαθητή να γράφει και αυτός στον ψηφιακό πίνακα.

Μια δωρεάν δοκιμή διάρκειας 45 λεπτών θα πείσει και τον πιο δύσπιστο για την αποτελεσματικότητα των παραπάνω καινοτόμων διδακτικών μεθόδων και εργαλείων.

Σας περιμένουμε…

Κοϊνάκης Γιώργος

Φυσικός-M.Sc.  Technology Enhanced Learning

Συνιδρυτής και διαχειριστής Teachers in time

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *